Follador El Brolo Spumante Prosecco Treviso Brut D.O.C.

Artikelnummer
7000014173
De Follador Prosecco is afkomstig van de wijngaarden rondom het plaatsje Treviso even boven Venetie. Bij een eerste kennismaking met de wijn valt de elegantie op naast een geur- en smaakimpressies van witte perzik, peer, abrikoos en amandelen. De kleine fijne belletjes rijgen zich als minikabeltjes omhoog. Prachtig aperitief en feestwijn van onberispelijke kwaliteit.
Omschrijving
De geschiedenis van de wijnfamilie Follador gaat terug tot de 18de eeuw. Ook vandaag zijn zij in het Veneto wijndistrict een bekende naam. De Follador Prosecco is afkomstig van de wijngaarden rondom het plaatsje Treviso even boven Venetie. Voor de spumante heeft het een eigen D.O. Bij een eerste ontmoeting met de wijn valt de elegantie op naast een geur van peer, witte perzik, abrikoos en amandelen. De kleine fijne belletjes rijgen zich als minikabeltjes omhoog. De uitnodigende smaak is zuiver, vol fruit en knisperend fris. Een prachtige aperitief en feestwijn van onberispelijke kwaliteit.
Uitgebreide informatie
EAN Code Doos
8033237680662
Uitgesloten voor e-commerce
Nee
EAN code bottle
8033237680600
Alcohol percentage
11.5%
Allergeen sulfiet
Nee
Allergeen melkbestandsdelen
Nee
Allergeen eiwitbestandsdelen
Nee
Land
Italië
Verpakkingshoeveelheid
6
Regio
Veneto
Seal / afsluiting
Champagne Kurk
Wijnhuis
Volume
0.75
Wijnkaart omschrijving
Follador, Prosecco Brut Spumante
Wijn/Spijs combinatie
Een prachtig aperitief maar ook uitstekend geschikt bij voorgerechten, lichte pasta en rijstgerechten en half gerijpte kaas.
Druivensoort
glera,
Druivensoort
Glera,