Storytelling

Verhalen, ze raken alle emoties. Een enthousiaste sommelier die met haar grote glimlach die het verhaal achter de wijn vertelt of een kundige passievolle man die verhalend  adviseert in de wijnwinkel. Emoties creëren verbinding.

En dat is precies waar de juiste snaar wordt geraakt. Storytelling is de manier om een boodschap over te brengen. Storytelling is het toepassen van verhalen om een doel te bereiken en betrokkenheid te creëren. Verhalen maken contact, met verhalen raak je mensen, verleid je ze, bied je ze zingeving of helderheid en zorg je voor saamhorigheid. Verhalen wil je delen en zijn gemakkelijk te onthouden. Let’s tell!

 

Ons hart gaat sneller kloppen van deze wijnen met een verhaal.

 

 Op het etiket van Pasqua Passimento Rosso staat de wereldberoemde muur van Romeo & Julliet, waarop talloze mensen hun liefdesverhaal hebben geschreven. Dit is met recht dé nummer 1 liefdeswijn.

De wijnen van Chateau Maris gemaakt door wijnmaker Robert Eden dragen het biodynamische verhaal met zich mee. Duurzaam genieten met vegan-friendly wijnen.

De toei is een kleurrijke vogel die alleen in Nieuw-Zeeland leeft. Zijn naam komt van het geluid dat de vogel maakt, waar Nieuw-Zeelanders hem meteen aan herkennen. Het herkenbare plaatje vind je terug op de Wild rock wijnen.

MVSA Cava ‘The perfect excvse’ wil aansporen om in het ‘nu’ te leven, geïnspireerd door vijf hedendaagse muzen. Ontdek alle muzen op mvsacava.com

De wijnen van Chiloe beschrijven de onontdekte prachten van het gelijknamige Chileense eiland Chiloe. Alle elementen uit het wijnproces zijn een ode aan ‘the magical island’.