Joaquin Rebolledo

Joaquin Rebolledo
2 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
2 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

[logo] 

Met de modernste technieken worden er op innovatieve wijze prachtige wijnen geproduceerd door een nieuwe generatie gepassioneerde wijnboeren zowel in bekende als minder bekende gebieden. De wijngaarden van de herkomstbenaming Valdeorras zijn gesitueerd in het Noordwesten van Spanje, onderdeel van de regio Galicië. De wijnen verschillen van stijl tot die van de nabij gelegen wijngaarden in Rias Baixas en Monterrei. De wijnen uit Valdeorras onderscheiden zich door de gelere kleur en de vollere smaak. De afgelopen decennia zijn veel wijngaarden herplant met authentieke druivensoorten als Godello, Mencia en Palomino. Wijnbereiding vindt plaats volgens de modernste technieken met toepassing van roestvrijstalen gistingtanks en voor een gedeelte op vat.
De familiegeschiedenis van Joaquin Rebolledo gaat meer dan vier generaties terug. De wijngaarden bevinden zich op een hoogte van 700 meter. De temperatuurverschillen tussen dag en nacht zijn groot.
30 jaar geleden leidde de Rebolledo familie de weg bij het herstel van het druivenras Godello. Daardoor hebben de wijnstokken een gemiddelde leeftijd van 30 jaar.