MVSA Semi-Seco

Artikelnummer
7000008616
MVSA Semi Seco heeft een strogele kleur met een goudkleurige schittering en fijne, constante bubbels. Het is een zeer aangename, volle en ronde cava waarin frisse en fruitige aroma's zoals rijpe perzik en appel overheersen. De subtiele smaak is gebalanceerd en harmonieus in de mond en de lange afdronk is erg aangenaam.
Omschrijving
Sommige gelegenheden hebben meer nodig dan alleen maar bubbels. De zoete smaak van MVSA Semi Seco is perfect om sprankelende cocktails te maken die indruk zullen maken op iedereen. Deze cava laat iets magisch gebeuren in je glas, waardoor je stemming meteen opkikkert en je meer drinkplezier hebt op al jouw feestjes. MVSA Semi Seco heeft een strogele kleur met een goudkleurige schittering en fijne, constante bubbels. Het is een zeer aangename, volle en ronde cava waarin frisse en fruitige aroma's zoals rijpe perzik en appel overheersen. De subtiele smaak is gebalanceerd en harmonieus in de mond en de lange afdronk is erg aangenaam. Deze cava is geschikt als aperitief en is de ideale begeleider van desserts zoals roomijs, fruit en gebak. Serveren rond 4°C en 5°C.
Uitgebreide informatie
EAN Code Doos
8413216251104
Uitgesloten voor e-commerce
Nee
EAN code bottle
8413216151107
Alcohol percentage
11.5%
Allergeen sulfiet
Nee
Allergeen melkbestandsdelen
Nee
Allergeen eiwitbestandsdelen
Nee
Land
Spanje
Verpakkingshoeveelheid
6
Regio
Spanje
Wijnhuis
Volume
0.75
Wijnkaart omschrijving
MVSA Cava Semi Seco
Wijn/Spijs combinatie
Deze elegante mildzoete wijn kan elk moment van de dag tot feest maken, maar leent zich bij uitstek als perfecte begeleider desserts als ijs en vruchten.
Druivensoort
Maccabeo, parellada, xarel-lo
Druivensoort
Maccabeo,Xarel-lo,Parellada