MVSA Ice

Artikelnummer
7000016596
MVSA Brut Ice heeft een groengele nuance en een levendige sprankeling in het glas. In de neus fruitige aroma's van rijpe meloen, banaan en vooral groene appel. Deze cava heeft een droge, pittige en harmonieuze smaak met een mooie zuurgraad. De afdronk is vol, elegant en fruitig.
Omschrijving
Iedereen heeft behoefte aan ontspannende en verfrissende momenten in het leven. MVSA Brut laat je genieten van elk moment van de dag. De elegante smaak en de levendige bubbels bezorgen je een gevoel van alledaagse luxe. MVSA Brut combineert plezier, ontspanning en geluk en laat je voelen hoe je meer uit je dagelijks leven kan halen. Deze cava verandert een paar minuten in een feest en doet je alles even vergeten. MVSA Brut heeft een groengele nuance en een levendige sprankeling in het glas. In de neus fruitige aroma's van rijpe meloen, banaan en vooral groene appel. Best geserveerd ‘on the rocks’. Probeer deze cava ook eens met muntblaadjes, limoen, grapefruit of (bevroren) rood fruit zoals aardbeien en frambozen. Kan alleen geserveerd worden als aperitief of combineert goed met tapas, salades of pittige gerechten.
Uitgebreide informatie
EAN Code Doos
8413216202663
Uitgesloten voor e-commerce
Nee
EAN code bottle
8413216102666
Alcohol percentage
11.5%
Allergeen sulfiet
Nee
Allergeen melkbestandsdelen
Nee
Allergeen eiwitbestandsdelen
Nee
Land
Spanje
Verpakkingshoeveelheid
6
Regio
Penedes
Seal / afsluiting
Champagne Kurk
Wijnhuis
Volume
0.75
Wijnkaart omschrijving
MVSA Cava Ice
Wijn/Spijs combinatie
Probeer deze cava ook eens met muntblaadjes, limoen, grapefruit of (bevroren) rood fruit zoals aardbeien en frambozen. Kan alleen geserveerd worden als aperitief of combineert goed met tapas, salades of pittige gerechten.
Druivensoort
Maccabeo, parellada, xarel-lo
Druivensoort
Maccabeo,Xarel-lo,Parellada