MVSA Cava Brut Rose

Artikelnummer
7000008609
MVSA Brut Rosé heeft een mooie heldere roze kleur met fijne, constante bubbels. In de neus zeer elegante, florale impressies en fruitige aroma's van aardbei en framboos. In de mond een zeer verfrissende en levendige sprankel met een fruitige finale. Erg aangenaam om te drinken.
Omschrijving
MVSA Brut Rosé is met zijn mooie zachte kleur en de aardbeismaak en -geur een absolutie must have tijdens de zomer. Er gaat niets boven deze heerlijk verfrissende cava op een zonnige dag: op een terras, in de tuin of op het strand. De fruitige smaak geeft je meteen een vakantiegevoel. MVSA Brut Rosé heeft een mooie heldere roze kleur met fijne, constante bubbels. In de neus zeer elegante, florale impressies en fruitige aroma's van aardbei en framboos. In de mond een zeer verfrissende en levendige sprankel met een fruitige finale. Erg aangenaam om te drinken. Deze cava kan perfect geserveerd worden als aperitief of bij lichte maaltijden. Serveren rond 4°C en 5°C.
Uitgebreide informatie
EAN Code Doos
8413216251111
Uitgesloten voor e-commerce
Nee
EAN code bottle
8413216151114
Alcohol percentage
12%
Land
Spanje
Verpakkingshoeveelheid
6
Regio
Spanje
Seal / afsluiting
Champagne Kurk
Wijnhuis
Volume
0.75
Wijnkaart omschrijving
MVSA Cava Brut Rose
Wijn/Spijs combinatie
MVSA Brut Rose brengt feest op ieder moment van de dag maar in het bijzonder tijdens het aperitief. Ook lekker bij lichte maaltijden zoals hors d'oeuvres.
Druivensoort
Garnacha, monastrell
Druivensoort
Garnacha,Monastrell