MVSA Cava Brut Nature

Artikelnummer
7000008617
MVSA Brut Nature heeft een bleekgele kleur met een groene gloed en fijne bubbels. De neus is rijp en fruitig met traditionele aroma's zoals groene appel, peer, pompelmoes en tonen van amandelen. Het is een zeer complexe en droge cava met een lang aanhoudende afdronk die het boeket van florale aroma''s accentueert. Absoluut een unieke cava binnen deze categorie.
Omschrijving
MVSA Brut Nature bezorgt jou en jouw vrienden fijne momenten in het leven. De combinatie van de frisse, fruitige aroma's en de aangename smaak maken van deze cava een perfect aperitief. Uitermate geschikt om te serveren met hapjes, zoals oesters, olijven, enz. Op die manier kan je een aangenaam en gezellig moment creëren waarbij je samen met vrienden en familie geniet van een drankje. MVSA Brut Nature heeft een bleekgele kleur met een groene gloed en fijne bubbels. De neus is rijp en fruitig met traditionele aroma's zpals groene appel, peer, pompelmoes en tonen van amandelen. Het is een zeer complexe en droge cava met een lang aanhoudende afdronk die het boeket van florale aroma's accentueert. Absoluut een unieke cava binnen deze categorie. De aangename smaak maakt van deze cava het perfecte aperitief. Ook uitstekend bij lichte maaltijden zoals appetizers. Serveren rond 5°C à 6°C.
Uitgebreide informatie
EAN Code Doos
8413216251142
Uitgesloten voor e-commerce
Nee
EAN code bottle
8413216151145
Alcohol percentage
11.5%
Allergeen sulfiet
Nee
Allergeen melkbestandsdelen
Nee
Allergeen eiwitbestandsdelen
Nee
Land
Spanje
Verpakkingshoeveelheid
6
Regio
Spanje
Wijnhuis
Volume
0.75
Wijnkaart omschrijving
MVSA CAVA Brut Nature
Wijn/Spijs combinatie
Deze MVSA Brut Nature leent zich perfect als aperitief, maar zal door zijn strakdroge karakter het ook heel goed doen bij schaal- en schelpdieren en vis, in het bijzonder sushi's.
Druivensoort
Maccabeo, parellada, xarel-lo
Druivensoort
Maccabeo,Xarel-lo,Parellada