Mobiele Displays

Met de aanpassing in de Drank-en Horecawet hebben slijters de mogelijkheid om per 1 januari 2013 hun klanten alcoholische dranken te laten proeven. Het laten proeven van wijn in de winkel zorgt voor meer beleving en draagt bij aan de aankoopbeslissing.

ProefdisplayVERHOOG DE WIJNBELEVING

Het aan de man brengen van kwaliteitswijn vraagt niet alleen om een goed verhaal met veel kennis van zaken. Want van wijn wilt u niet alleen iets weten, u wilt het vooral ook beleven. Kennis en emotie, daar draait het om. De Mobiele Proefdisplay draag hier aan bij. Het laten proeven van wijn bij de slijter is volgens de sector van essentieel belang, zodat de consument de beste aankoopbeslissing kan nemen.

HET MOBIELE PROEFDISPLAY

De display is speciaal ontwikkeld naar de wensen van de vakhandel en wijnspeciaalzaak. De display biedt ruimte voor vier te proeven wijnflessen, wijnglazen en is compleet met koelers en spieton. Ook kunt u meteen wijnen per doos en fles tonen. De proefdisplay is makkelijk verplaatsbaar, zodat u zelf bepaalt waar en wanneer u deze inzet. Proeven in de winkel verhoogt de wijnbeleving en beïnvloedt de aankopen in de winkel.

INFORMEREN

Deze proefdisplay speelt ook goed in op het geven van extra service aan de consument. Door de speciaal aangebrachte informatiebakjes kan er over iedere wijn extra informatie worden verschaft aan de consument. Dit zorgt er tevens voor dat de consument ook zelf kan proeven en vergelijken.

PROGRAMMA

Oud Reuchlin & Boelen heeft een speciaal programma ontwikkeld rond het Mobiele Proefdisplay. Hiermee bent u verzekerd van topwijnen in uw winkel, het ondersteunende verkoop- en promotiemateriaal en meer omzet!

Uw Rayon Manager vertelt u graag meer over het Mobiele Proefdisplay!