Bag in Box Maison le Bosquet Chardonnay

Artikelnummer
7000015439
Bleekgele wijn, presenteert intense toast, boter en hazelnoottonen, omlijst door een delicate en elegante vrucht. Kracht, rondheid en aromatische volheid.
Omschrijving
Bleekgele wijn, presenteert intense toast, boter en hazelnoottonen, omlijst door een delicate en elegante vrucht. Kracht, rondheid en aromatische volheid. Wijnstokken zijn geploegd. We gebruiken geen onkruidverdelger. Snoeien is kort om de groeivan de wijnstok en de opbrengsten van druiven te reguleren. De ranken van de wijnstokken worden langs vuren vastgebonden om de gunstige hoek te krijgen om de druiven te rijpen. De druiven wordenop de beste volwassen leeftijd door machines opgehaald. Ophalen vroeg in de ochtend (03.00 uur tot 8.00 uur) om te voorkomen dat warmte de druiven oxideert. De stelen worden eraf gehaald. Deze wijn is gemaakt door maceratie van de huid (het sap macereert op de huid voordat het wordt geperst). Het verhoogt het aromatische potentieel en van de druif en zijn structuur. Fermentatie wordt uitgevoerd door het temperatuurregelproces. Gisting op lage temperatuur verbetert de fruitsmaak van de wijn. Het is de perfecte aanvulling voor vis, zeevruchten en wit vlees.
Uitgebreide informatie
EAN Code Doos
3552849988119
Uitgesloten voor e-commerce
Nee
EAN code bottle
3552849988119
Alcohol percentage
13%
Allergeen sulfiet
Nee
Allergeen melkbestandsdelen
Nee
Allergeen eiwitbestandsdelen
Nee
Land
Frankrijk
Ligging wijngaard
Bag-in-Box is een van de Vin de Pays d'Oc v an Domaines Robert Vic. Dit huis heeft wijngaardenin en rond Vias. Deze kustplaats ligt in de Languedoc, daar waar de middellandse zee de bocht naar Spanje neemt. Relatief veel zonuren gecombineerd met de verkoelende wind vanuit zee en een gedeeltelijk vulkanische bodem vormen hier het terroir.
Verpakkingshoeveelheid
1
Regio
LANGUEDOC
Volume
10
Wijnkaart omschrijving
Maison le Bosquet Blanc
Wijn/Spijs combinatie
Bleekgele wijn, presenteert intense toast, boter en hazelnoottonen, omlijst door een delicate en elegante vrucht. Kracht, rondheid en aromatische volheid.
Druivensoort
chardonnay,
Druivensoort
Chardonnay,