Bag in box Bosquet Merlot

Artikelnummer
7000015437
Robijnrode kleur, complex boeket en een ronde, goed uitgebalanceerde smaak met een fijne tannische achtergrond en een goede persistentie van fruit. Op de neus aroma's van kersen en aardbeien, met kruidige en houtachtige tonen.
Omschrijving
Robijnrode kleur, complex boeket en een ronde, goed uitgebalanceerde smaak met een fijne tannische achtergrond en een goede persistentie van fruit. Op de neus aroma's van kersen en aardbeien, met kruidige en houtachtige tonen. Wijnstokken zijn geploegd. In de wijngaard is geengebruik gemaakt van onkruidverdelgers. Snoeien is kort om de groei van de wijnstok en de opbrengstenvan druiven te reguleren. De ranken van de wijnstokken worden langs vuren vastgebonden om de gunstige hoek te krijgen om de druiven te rijpen. De druiven worden op de bij optimale rijpheid door machines opgehaald. De stelen worden verwijderd om plantaardige smaken en geuren te vermijden. De hele druiven worden in vaten gedaan.Het fermentatieproces begint natuurlijk. Door drukvan de druiven barsten de druiven, waardoor er sapnatuurlijkerwijs uitloopt. Dit wordt later bij hetpersvocht samengevoegd voor extra fruitige smaak. De maceratie duurt 8 tot 12 dagen, het zorgt voor de volledige extractie van fruitsmaken. Een idealemetgezel voor gegrild vlees en kaas.
Uitgebreide informatie
EAN Code Doos
3552849988317
Uitgesloten voor e-commerce
Nee
EAN code bottle
3552849988317
Alcohol percentage
13%
Allergeen sulfiet
Nee
Allergeen melkbestandsdelen
Nee
Allergeen eiwitbestandsdelen
Nee
Land
Frankrijk
Ligging wijngaard
De producent van Bag-in-Box Merlot , is gevestigd in Vias. Deze kustplaats ligt niet ver van Béziers in de Languedoc. De wijngaarden profiteren van veel zonuren in combinatie met de verkoelende wind vanuit zee. De bodem is gedeeltelijk vulkanisch.
Verpakkingshoeveelheid
1
Regio
Vin De France Sans C
Volume
10
Wijnkaart omschrijving
Maison le Bosquet Rouge
Wijn/Spijs combinatie
Een ideale metgezel voor gegrild vlees en kaas
Druivensoort
merlot,
Druivensoort
Merlot,