Villa Doral Prosecco Veneto Vino Frizzante Organic

Artikelnummer
7000032043
Loris Tonon is een gedreven biologische wijnboer. Hij combineert hoge technologie met passie en respect voor traditie. Villa Doral Prosecco Veneto komt van biologisch geteelde druiven uit dat deel van Veneto dat de beste Prosecco's voortbrengt. Het is een aromatische mild droge wijn met een zeer fijne bescheiden bubble, verfrissend als de lente, een bouquet van bloemen en amandel en een aangename zachte smaak.
Omschrijving
De kelders van Vini Tonon liggen in Vittorio Veneto, een klein plaatsje tussen Conegliano en Valdobbiadene. Loris Tonon is een gedreven biologische wijnboer. Volgens hem levert de diversiteit in de natuur van zijn wijngaarden gezondere druiven van hogere kwaliteit op en dus beter kwaliteit wijnen en gezonde klanten. Hij combineert hoge technologie met passie en respect voor traditie. Villa Doral Prosecco Veneto komt van biologische geteelde druiven uit dat deel van de Veneto dat kwalitatief betere Prosecco's voortbrengt: in dit geval een Vino Frizzante wat inhoudt dat de druk minder dan 3 atmosfeer is. Het is een aromatische mild droge wijn met een zeer fijne bescheiden bubble, verfrissend als de lente, een bouquet van bloemen en amandel en een aangename zachte smaak.
Uitgebreide informatie
EAN Code Doos
8007615001257
Uitgesloten voor e-commerce
Nee
EAN code bottle
8007615000656
Alcohol percentage
11%
Allergeen sulfiet
Nee
Allergeen melkbestandsdelen
Nee
Allergeen eiwitbestandsdelen
Nee
Land
Italië
Verpakkingshoeveelheid
6
Regio
Veneto
Wijnhuis
Volume
0.75
Wijnkaart omschrijving
Villa Doral Prosecco Veneto
Wijn/Spijs combinatie
Lekker bij typisch Italiaanse gerechten zoals Pasta met vooral vis en wit vlees. Ook een prima begeleider van allerhande salades en natuurlijk geschikt als aperitief.
Druivensoort
Grapes,
Druivensoort
Grapes,