Slurp! Sweet Muscat

Artikelnummer
7000016832
Een milddroge wijn met het karakteristieke lichte zoetje van de muscatdruif. De frisse, aangename neus en het lichte zoetje in de afdronk zorgen ervoor dat de Sweet SLURP! mooi in balans is. Een makkelijke en drinkbare wijn die multi-inzetbaar is.
Omschrijving
In Spanje worden mooie complexe wijn met veel nu ances gemaakt. Maar voor een lekkere, recht voor z'n raap boerenwijn is dit klimaat niet geschikt. Daarom produceert Ilja Gort in de zon doorstoofde SLURP! Een pure eerlijke wijn, gemaakt van niets anders dan rijpe, pure druiven. Deze Sweet SLURP iseen milddroge wijn met het karakteristiek, licht zoetje van de muscatdruif. Deze fluweelzachte wijn is heerlijk bij cheeseca ke en wordt onverdraaglijk wanneer deze geserveerd wordt met kaas.
Uitgebreide informatie
EAN Code Doos
8720088832257
Uitgesloten voor e-commerce
Ja
EAN code bottle
8720088832264
Alcohol percentage
12%
Allergeen sulfiet
Nee
Allergeen melkbestandsdelen
Nee
Allergeen eiwitbestandsdelen
Nee
Land
Frankrijk
Ligging wijngaard
Gelegen ten noorden van Béziers, op de heuvels die de rivierdalen Orb & Libron scheiden, geniet de wijngaard van een positieve ligging tegenover de Middellandse Zee. Met een hoogteverschil van 100 meter geniet de wijngaard van een afgezonderde ligging en een natuurlijke bescherming tegen de vorst. De wijngaard is samengesteld van percelen tussen 5000 à 8000 stokken per hectare waarmee ze tot de meest kwalitatieve wijngaarden behoren van het gebied. Om de hitte en daarmee het hoge alcoholgehalte te bestrijden, wordt de wijn verminderd in alcohol door onder andere irrigatie van de druivenstokken. Dit garandeert een reguliere en constante hoge kwaliteit, finesse en frisheid van de wijnen.
Verpakkingshoeveelheid
6
Regio
BORDEAUX
Wijnhuis
Volume
0.75
Wijnkaart omschrijving
Slurp! Sweet Muscat
Wijn/Spijs combinatie
Deze fluweelzachte witte wijn is heerlijk bij cheesecake en blijft zelfs bij een sorbet fier overeind. De wijn wordt onverdraaglijk wanneer deze geserveerd wordt met kaas.
Druivensoort
muscat,
Jaar
2020
Druivensoort
Muscat,