MVSA Sparkling Jungle Rosé

Artikelnummer
7000037401
Bij de zachte, zalmroze kleur van deze Brut Rosé hoort een al even fluwelen smaak. Gemaakt van Grenache, Trepat en Pinot Noir. Deze sprankelende wijn is fris en fruitig. De florale hints in de neus doen denken aan aardbei, gevolgd door zachte bubbels met toetsen van rood fruit in de mond en een aangename afdronk.
Omschrijving
De perfécte bubbel die je klanten prikkelt om een avontuurlijke zomer in stijl tegemoet te gaan? Zoek niet verder! Onze allernieuwste Limited Edition sleeve – de ‘MVSA Brut Rosé 8,5%’ – speelt met zijn Jungle sleeve helemaal in op de populariteit van bijzondere collectors items en de trends van mousserende roséwijnen en een lager alcoholpercentage. De MVSA signature sleeves zijn al jaren een succes en dat zetten we dit jaar extra in de verf met een ‘best of’ design. Met onze populaire flamingo, toekan, luipaard, pinguïn en pauw kan je MVSA’s eigen ‘Big 5’ in het ontwerp spotten.
Uitgebreide informatie
EAN Code Doos
8413216203028
Uitgesloten voor e-commerce
Nee
EAN code bottle
8413216103021
Alcohol percentage
8.5%
Allergeen sulfiet
Nee
Allergeen melkbestandsdelen
Nee
Allergeen eiwitbestandsdelen
Nee
Land
Spanje
Verpakkingshoeveelheid
6
Regio
Spanje
Seal / afsluiting
Champagne Kurk
Wijnhuis
Volume
0.75
Wijnkaart omschrijving
MVSA Cava Rosé Jungle Limited Edition
Wijn/Spijs combinatie
MVSA Brut Rose brengt feest op ieder moment van de dag maar in het bijzonder tijdens het aperitief. Ook lekker bij lichte maaltijden zoals hors d'oeuvres.
Druivensoort
Trepat, grenache noir
Druivensoort
Trepat,Grenache Noir