Maison le Bosquet Jardin Rouge

Artikelnummer
7000038743
Fonkelend paarsrood met de zwoele aandronk van rijp bosfruit en gedroogde pruim en de frisse afdronk van bes en kers. Droog, pittig, rond en soepel. Voor zo en bij allerlei, makkelijke gerechten.
Omschrijving
Maison le Bosquet is een van de Vin de Pays d'Oc van Domaines Robert Vic uit Vias in de Languedoc. De kustplaats ligt niet ver van Béziers, daar waar de middellandse zee de bocht naar Spanje neemt. Veel zon, verkoelende zeewind, wijngaarden met een gedeeltelijk vulkanische bodem vormen het terroir van deze paarsrode wijn. Hij wordt gemaakt van grenache, cinsault en syrah. De aandronk heeft het zwoele van zongerijpte bosvruchten en gedroogde pruim. De afdronk is vol en fris.
Uitgebreide informatie
EAN Code Doos
3552848816000
Uitgesloten voor e-commerce
Nee
EAN code bottle
3552848810008
Alcohol percentage
13%
Allergeen sulfiet
Nee
Allergeen melkbestandsdelen
Nee
Allergeen eiwitbestandsdelen
Nee
Land
Frankrijk
Ligging wijngaard
Domaines Robert Vic, de producent van Maison le Bosquet, is gevestigd in Vias. Deze kustplaats ligt niet ver van Béziers in de Languedoc. De wijngaarden profiteren van veel zonuren in combinatie met de verkoelende wind vanuit zee. De bodem is gedeeltelijk vulkanisch.
Verpakkingshoeveelheid
6
Regio
LANGUEDOC
Seal / afsluiting
Stelcap
Wijnhuis
Volume
0.75
Wijnkaart omschrijving
Maison le Bosquet Rouge
Wijn/Spijs combinatie
Pasta's: spaghetti bolognese, lasagne, pasta met paddestoelen Allerlei niet te zware gevogelte- en vleesgerechten, barbecue
Druivensoort
cinsault, grenache noir, merlot, syrah,
Jaar
2022
Druivensoort
Grenache Noir,Syrah,Cinsault,Merlot,