Lenotti Valpolicella DOC Classico

Artikelnummer
7000033143
De Valpolicella Classico zone ligt in het hart van de DOC. Deze Valpolicella Classico wordt gemaakt van de Corvina, Rondinella en Molinara druiven. Proefnotities: Robijnrode kleur. Een intens bouquet met delicate fruittonen en een hint van amandelen. De smaak is droog,full-bodied en fluweelzacht. Een heerlijke wijn om te serveren bij geroosterde of gegrilde vleesgerechten, wild en oude kazen.
Omschrijving
Deze wijn komt uit het prachtige Veneto in Italië Rond het Gardameer liggen de wijngaarden waar met de grootst mogelijk aandacht heerlijke wijnen worden gemaakt. De Valpolicella streek ligt in het noorden van Italië, ten oosten van het Gardameer. De wind van het Gardameer speelt een belangrijke rol in de rijping van de druiven. De Valpolicella Classico zone ligt in het hart van de DOC. De CASA Valpolicella Classico wordt gemaakt van de Corvina, Rondinella en Molinara druiven. Proefnotities: Robijnrode kleur. Een intens bouquet met delicate fruittonen en een hint van amandelen. De smaak is droog, full-bodied en fluweelzacht. Een heerlijke wijn om te serveren bij geroosterde of gegrilde vleesgerechten, wild en oude kazen.
Uitgebreide informatie
EAN Code Doos
8000305151119
Uitgesloten voor e-commerce
Nee
EAN code bottle
8000305151010
Alcohol percentage
13%
Allergeen sulfiet
Nee
Allergeen melkbestandsdelen
Nee
Allergeen eiwitbestandsdelen
Nee
Land
Italië
Ligging wijngaard
De Valpolicella streek ligt in het Noorden van Italië, ten oosten van het Gardameer. De Valpolicella Classico zone ligt in het hart van de DOC.
Verpakkingshoeveelheid
6
Regio
Veneto
Seal / afsluiting
Kurk
Wijnhuis
Volume
0.75
Wijnkaart omschrijving
Lenotti Valpolicella DOC Classico
Wijn/Spijs combinatie
Heerlijk bij geroosterde of gegrilde vleesgerechten, wild en oude kazen.
Druivensoort
Grapes, corvina, rondinella
Jaar
2021
Druivensoort
Corvina,Rondinella,Grapes