Lenotti Bardolino Classico

Artikelnummer
7000038194
Deze helderrode wijn is één van de klassiekers uit Italië. Hij is toegankelijk, aangenaam soepel en heeft een klein tinteltje op de tong. De frisse zuren en het rode fruit in deze wijn maken 'm een echte allemansvriend, geschikt bij vele gelegenheden.
Omschrijving
Lenotti Bardolino Classico DOC is afkomstig van het heuvelachtige gebied aan de oostelijke kant van het Gardameer, rondom de dorpjes Bardolino, Lazise, Cavaion en Garda. De bodem is kiezelig en is van oorsprong morene (uitlopers van de gletsjer in de ijstijd). De Lenotti Bardolino Classico is een heerlijke rode wijn met veel rood fruit. Deze overbekende helderrode wijn is één van de klassiekers uit Italië. Hij is toegankelijk, aangenaam soepel en heeft een klein tinteltje op de tong. De frisse zuren en het rode fruit in deze wijn maken 'm een echte allemansvriend, geschikt bij vele gelegenheden.
Uitgebreide informatie
EAN Code Doos
8000305111106
Uitgesloten voor e-commerce
Nee
EAN code bottle
8000305111007
Alcohol percentage
12%
Allergeen sulfiet
Nee
Allergeen melkbestandsdelen
Nee
Allergeen eiwitbestandsdelen
Nee
Land
Italië
Ligging wijngaard
Deze wijn is afkomstig van het heuvelachtig gebied aan de oostelijke kant van het Gardameer, rondom de dorpjes Bardolino, Lazise, Cavaion en Garda. De bodem is kiezelig en is van oorsprong morene (uitlopers van de gletsjers in de ijstijd).
Verpakkingshoeveelheid
6
Regio
Veneto
Seal / afsluiting
Stelcap
Wijnhuis
Volume
0.75
Wijnkaart omschrijving
Lenotti Bardolino Classico
Wijn/Spijs combinatie
Antipasti, pasta, lichte kipgerechten, lichte kazen
Druivensoort
corvina, molinara, rondinella
Jaar
2022
Druivensoort
Corvina,Rondinella,Molinara