Le Val Brise de France Merlot Syrah

Artikelnummer
7000017698
De kleur is intens paars. De elegante neus wordt gedomineerd door tonen van rood fruit. De aanzet in de mond is soepel en aromatisch en herinnert perfect aan de aroma's die zich in de neus openbaren. Evenwichtig en met soepele tannines, ontwikkelt het gehemelte zich op een afdronk van geplette aardbeien.
Omschrijving
In de bocht van een steegje, tussen twee gebouwen, waait de wind en gaat van terras naar terras. Hij draagt de geuren van druiven en garrigue en wekt de smaakpapillen van de meest smulpapen. Deze wind, die voortdurend over ons land waait, draagt de waarden van onze wijnen in zich en inspireert tot gezelligheid, delen, elegantie en authenticiteit. De wind speelt ook een belangrijke rol in de ontwikkeling van de druiven door als regulator en beschermer op te treden en door het levensritme aan onze wijngaarden te geven. Het is dus dankzij de winden van Frankrijk en om ons te herinneren aan de nauwe band tussen wijnstokken en winden dat Brise de France is ontstaan.
Uitgebreide informatie
EAN Code Doos
03249381079077
Uitgesloten voor e-commerce
Ja
EAN code bottle
3249381079053
Alcohol percentage
13%
Allergeen sulfiet
Nee
Allergeen melkbestandsdelen
Nee
Allergeen eiwitbestandsdelen
Nee
Land
Frankrijk
Verpakkingshoeveelheid
6
Regio
Vin De France Avec C
Seal / afsluiting
Synthetische Kurk
Wijnhuis
Volume
0.75
Wijnkaart omschrijving
Le Val Brise de France Merlot/ Syrah
Wijn/Spijs combinatie
Deze Merlot-Syrah zal perfect zijn bij gebraden gevogelte met gegrilde groenten, rundvlees bourguignon, een eendenburger met cheddar en spek, of een nog romige Camembert de Normandie.
Bodem type
Veelvuldige geologische nuances - klei-kalksteen - grindrijke terrassen - schalie
Druivensoort
merlot, syrah
Jaar
2021
Druivensoort
Merlot,Syrah