Le Val Brise de France Chardonnay Viognier

Artikelnummer
7000017701
Deze Chardonnay-Viognier heeft een mooie gele kleur met gouden tinten en onthult mooie fruitige tonen van perzik en acaciabloemen op de neus. Deze wijn is ruim en genereus in de mond en zal u bekoren met zijn aroma's van tropisch fruit. Deze wijn heeft elegantie en frisheid, en een mooi evenwicht.
Omschrijving
In de bocht van een steegje, tussen twee gebouwen, waait de wind en gaat van terras naar terras. Hij draagt de geuren van druiven en garrigue en wekt de smaakpapillen van de meest smulpapen. Deze wind, die voortdurend over ons land waait, draagt de waarden van onze wijnen in zich en inspireert tot gezelligheid, delen, elegantie en authenticiteit. De wind speelt ook een belangrijke rol in de ontwikkeling van de druiven door als regulator en beschermer op te treden en door het levensritme aan onze wijngaarden te geven. Het is dus dankzij de winden van Frankrijk en om ons te herinneren aan de nauwe band tussen wijnstokken en winden dat Brise de France is ontstaan.
Uitgebreide informatie
EAN Code Doos
03249381078902
Uitgesloten voor e-commerce
Ja
EAN code bottle
3249381078896
Alcohol percentage
12.5%
Allergeen sulfiet
Nee
Allergeen melkbestandsdelen
Nee
Allergeen eiwitbestandsdelen
Nee
Land
Frankrijk
Verpakkingshoeveelheid
6
Regio
Vin De France Avec C
Seal / afsluiting
Synthetische Kurk
Wijnhuis
Volume
0.75
Wijnkaart omschrijving
Le Val Brise Chardonnay/ Viognier
Wijn/Spijs combinatie
Perfect als aperitief met een plakje verse kaas, maar ook perfect bij een gegrilde zeebaars met tomatentapenade of een kalfsschnitzel met citroen.
Bodem type
Veelvuldige geologische nuances - klei-kalksteen - grindrijke terrassen - schalie
Druivensoort
chardonnay, viognier
Jaar
2021
Druivensoort
Chardonnay,Viognier