La Tulipe World Series Grenache Rosé

Artikelnummer
7000017582
Tulipe World Serie Rosé worden geoogst in Zuid-Frankrijk, waar het mediterrane klimaat zorgt voor een frisse en smakelijke rosé, met een prachtige lichte, heldere kleur en heerlijke fruitige aroma's.
Omschrijving
Om goede wijn te maken zijn 3 dingen nodig: zon, goede grond en een perfect druivenras. Daarom selecteerden we de beste druivenrassen in de landen die daar de mooiste resultaten mee behalen. Onze winemakers houden het wijnmaakproces, voortdurend onder controle en zorgen ervoor dat de wijn voldoet aan onze kwaliteitseisen. Hierdoor biedt Tulipe World Series zuivere liefdeswijnen met een volle smaak en een heerlijke afdronk, voor een gewone prijs. Wijnen waar je blind op kunt vertrouwen. De druiven voor deze supersappige Tulipe World Series Rosé groeien in Zuid-Frankrijk. Het mediterrane klimaat zorgt voor een frisse en smakelijke rosé, met een prachtige lichte, heldere kleur en heerlijke fruitige aroma's.
Uitgebreide informatie
EAN Code Doos
8717472287793
Uitgesloten voor e-commerce
Ja
EAN code bottle
8717472287786
Alcohol percentage
12.5%
Allergeen sulfiet
Nee
Allergeen melkbestandsdelen
Nee
Allergeen eiwitbestandsdelen
Nee
Land
Frankrijk
Ligging wijngaard
De wijngaarden liggen in Zuid-Frankrijk waar de druiven genieten van het mediterrane klimaat.
Verpakkingshoeveelheid
6
Regio
BORDEAUX
Volume
0.75
Wijnkaart omschrijving
Tulipe World Series, Rosé
Wijn/Spijs combinatie
Heerlijk op het terras in de zon en als begeleider van schaaldieren, een visje of licht kaasje. Maar ook bij gevogelte is deze rosé een prima keuze.
Druivensoort
grenache noir,
Jaar
2021
Druivensoort
Grenache Noir,