Joaquin Rebolledo Godello

Artikelnummer
7000039442
De Joaquin Rebolledo Godello heeft een strogele kleur met groene tinten. Een milde geur en een vettige structuur in de smaak met impressies van abrikoos, perzik en venkel. De wijn heeft een uitstekende balans en complexiteit.
Omschrijving
Spaanse wijnproducenten stelen op dit moment de show in de wereld van wijn. Met de modernste technieken worden er op innovatieve wijze prachtige wijnen geproduceerd door een nieuwe generatie gepassioneerde wijnboeren zowel in bekende als minder bekende gebieden. De wijngaarden van de herkomstbenaming Valdeorras zijn gesitueerd in het Noordwesten van Spanje, onderdeel van de regio Galicië. De wijnen verschillen van stijl tot die van de nabij gelegen wijngaarden in Rias Baixas en Monterrei. De wijnen uit Valdeorras onderscheiden zich door de gelere kleur en zijn voller van smaak. De afgelopen decennia zijn veel wijngaarden herplant met authentieke druivensoorten als Godello en Palomino. Wijnbereiding vindt plaats volgens de modernste technieken met toepassing van roestvrijstalen gistingtanks en voor een gedeelte op vat. De Joaquin Rebolledo Godello heeft een strogele kleur met groene tinten. Een milde geur en een vettige structuur in de smaak met impressies van abrikoos, perzik en venkel. De wijn heeft een uitstekende balans en complexiteit.
Uitgebreide informatie
EAN Code Doos
8422008002121
Uitgesloten voor e-commerce
Nee
EAN code bottle
8422008002008
Alcohol percentage
13%
Allergeen sulfiet
Nee
Allergeen melkbestandsdelen
Nee
Allergeen eiwitbestandsdelen
Nee
Land
Spanje
Ligging wijngaard
Afkomstig uit het Noordwesten van Spanje, gelegen in het oostelijk deel van Galicië boven Portugal. De wijngaarden liggen in heuvelachtig terrein onder invloed van het zeeklimaat in deze regio.
Verpakkingshoeveelheid
12
Regio
Valdeorras
Seal / afsluiting
Kurk
Wijnhuis
Volume
0.75
Wijnkaart omschrijving
Joaquin Rebolledo, Godello
Wijn/Spijs combinatie
Ideaal bij schaal- en schelpdieren, vettige vissoorten zoals makreel en sardines.
Druivensoort
Mencía, godello
Jaar
2023
Druivensoort
Godello,Mencía