Heritage du Baron Louis Blanc

Artikelnummer
7000037037
Uit de Sud-Ouest, het zuidwesten van Frankrijk, komen sappige, fruitige, verfrissende witte wijnen zoals deze Heritage. Heel toegankelijk, makkelijk, doordrinkbaar en ook eigenzinnig. Eigenzinnig omdat de Heritage wordt gemaakt van de druivenrassen sauvignon blanc en colombard. De Heritage du Baron Blanc is lekker licht, 11,5% alcohol. Een ideale zomer- en terraswijn. Schenk hem goed gekoeld.
Omschrijving
Uit de Sud-Ouest, het zuidwesten van Frankrijk, komen sappige, fruitige, verfrissende witte wijnen zoals deze Heritage. Heel toegankelijk, makkelijk, doordrinkbaar en ook eigenzinnig. Eigenzinnig omdat de Heritage wordt gemaakt van de druivenrassen sauvignon blanc en colombard. De druiven groeien op kalk, klei en zandhoudende wijngaarden ten noorden van de Pyrineen. De Heritage du Baron Louis Blanc is lekker licht, met slechts 11.5% alcholhol. Een ideale zomer en terraswijn. Schenk hem goed gekoeld.
Uitgebreide informatie
EAN Code Doos
08720088831205
Uitgesloten voor e-commerce
Nee
EAN code bottle
8720088831182
Alcohol percentage
12%
Allergeen sulfiet
Nee
Allergeen melkbestandsdelen
Nee
Allergeen eiwitbestandsdelen
Nee
Land
Frankrijk
Ligging wijngaard
De druiven voor de Vin de Pays du Comté Tolosan komen van kalk-, klei- en zandhoudende wijngaarden uit het zuidwesten van Frankrijk, ten noorden van de Pyreneeën. Het klimaat is er mediterraan.
Verpakkingshoeveelheid
6
Regio
COTES DE GASCOGNE
Seal / afsluiting
Stelcap
Volume
0.75
Wijnkaart omschrijving
Héritage du Baron Louis Blanc
Wijn/Spijs combinatie
Terras- en aperitiefwijn, bij lichte borrelhapjes.Salades. Garnalen, mosselen en lichte visgerechten.
Druivensoort
colombard, sauvignon blanc
Jaar
2022
Druivensoort
Colombard,Sauvignon Blanc