Colori de Italia Soave

Artikelnummer
7000037269
Het huis Pasqua dateert al uit 1925 en opereert door heel Italie. De Soave Le Collezioni echter is afkomstig van Pasqua`s eigen geboortegrond: de hellingen ten Noord-Oosten van Verona. Le Collezioni Soave is een bleekgele droge wijn met prachtige delicate aroma's van citrusfruit zoals rode grapefruit.Fris, droog, elegant en mild in de afdronk.
Omschrijving
Het huis Pasqua dateert al uit 1925. Oorspronkelijk legde het zich toe op regionale wijnen van het Veneto¬district, maar tegenwoordig voert Pasqua een zeer uitgebreid assortiment dat ook wijnen uit andere gebieden omvat. In de serie Le Collezioni zijn er vele terug te vinden. De Soave Le Collezioni echter is afkomstig van Pasqua`s eigen geboortegrond: de hellingen ten Noordoosten van Verona. Le Collezioni Soave is een bleekgele droge wijn met prachtige delicate aroma`s van citrusfruit zoals rode grapefruit. Fris, droog, elegant en mild in de afdronk.
Uitgebreide informatie
EAN Code Doos
8007880506259
Uitgesloten voor e-commerce
Nee
EAN code bottle
8007880226201
Alcohol percentage
12%
Land
Italië
Verpakkingshoeveelheid
6
Regio
Veneto
Seal / afsluiting
Stelcap
Wijnhuis
Volume
0.75
Wijnkaart omschrijving
Colori de Italia, Soave
Wijn/Spijs combinatie
Colori Soave leent zich voortreffelijk bij voo rgerechten, salades, visschotels als tong in witte wijnsaus, schaal¬ en schelpdieren en pasta`s of risotto`s ~di mare~ Ook zeer geschikt als aperitiefwijn
Druivensoort
garganega, trebbiano
Jaar
2022
Druivensoort
Garganega,Trebbiano