Castellani Campo di Marzo Primitivo

Artikelnummer
7000017712
De Primitivo van Campo di Marzo wordt geproduceerd volgens de modernste technieken,waarbij gedurende het gehele proces de temperatuur nauwlettend wordt gevolgd en zo laag mogelijk wordt gehouden, hetgeen belangrijk is om het fruit in de smaak te behouden. Dit resulteert in een wijn met een dieprode kleur met in de geur uitbundige aroma's van vers rood fruit. Pittig, sappige smaak met een levendige stijl.
Omschrijving
Primitivo afkomstig uit Puglia is de laatste jaren terecht in populariteit gestegen. Puglia is als streek verdeeld over vijf wijnregio's en ligt in een uitgestrekt gebied aan de oostkant in de hak van de laars van Italië. Samen met Sicilie is Puglia de grootste wijnproducten van Italie met voornamelijk rode wijnen. De Primitivo van Campo di Marzo wordt geproduceerd volgens de modernste technieken, waarbij gedurende het gehele proces de temperatuur nauwlettend wordt gevolgd en zo laag mogelijk wordt gehouden, hetgeen belangrijk is om het fruit in de smaak te behouden. Dit resulteert in een wijn met dieprde kleur en uitbundige aroma's van vers rood fruit. Pittig en levendig qua stijl.
Uitgebreide informatie
EAN Code Doos
8002153208533
Uitgesloten voor e-commerce
Nee
EAN code bottle
8002153208526
Alcohol percentage
13%
Allergeen sulfiet
Nee
Allergeen melkbestandsdelen
Nee
Allergeen eiwitbestandsdelen
Nee
Land
Italië
Ligging wijngaard
Gelegen in een langgerekt gebied in het oost in de hak van de laars van Italië. Het is een tamelijk vlak gebied zonder veel heuvels. Barri en Lecce zijn de centra voor de wijnindustrie in deze regio.
Verpakkingshoeveelheid
6
Regio
Italie
Wijnhuis
Volume
0.75
Wijnkaart omschrijving
Castellani, Campo di Marzo, Primitivo
Wijn/Spijs combinatie
Heerlijk bij pasta en gegrilde vleesgerechten.
Druivensoort
primitivo,
Jaar
2021
Druivensoort
Primitivo,