Summer White, Sauvignon Blanc

Artikelnummer
7000014578
Een pure eerlijke wijn, gemaakt van niets anders dan sauvignon blanc druiven. De geur van Sauvignon Blanc komt u met liefde tegemoet en verrast u met de frisse en sappige smaak. Een fruitige zomerwijn die met iedereen vrienden kan worden.
Omschrijving
Gelegen ten zuiden van Bordeaux, in de heuvels vande Gers, geniet de wijngaard van een positieve ligging tegenover de Atlantische Zee. Met een gemiddeld hoogteverschil van 100 meter geniet de wijngaard van een afgezonderde ligging en een natuurlijke bescherming tegen de vorst. Waarmee zetot de meest kwalitatieve wijngaarden behoren van het gebied. Een pure eerlijke wijn, gemaakt van niets anders dan rijpe, pure Sauvignon Blanc-druiven. We wilden veel fruit en dat is gelukt; het aroma barst de fles uit.
Uitgebreide informatie
EAN Code Doos
8720088830369
Alcohol percentage
12%
Allergeen sulfiet
Ja
Allergeen melkbestandsdelen
Nee
Allergeen eiwitbestandsdelen
Nee
Land
Frankrijk
Ligging wijngaard
Gelegen ten zuiden van Bordeaux, in de heuvels vande Gers, geniet de wijngaard van een positieve ligging tegenover de Atlantische Zee. Met een gemiddeld hoogteverschil van 100 meter geniet de wijngaard van een afgezonderde ligging en een natuurlijke bescherming tegen de vorst. Waarmee zetot de meest kwalitatieve wijngaarden behoren van het gebied. Om de hitte en daarmee het hoge alcoholgehalte te bestrijden, wordt de wijn verminderd in alcohol door onder andere irrigatie van de druivenstokken. Dit garandeert een reguliere en constante hoge kwaliteit, finesse en frisheid van de wijnen.
Verpakkingshoeveelheid
6
Regio
Languedoc
Volume
0.75
Wijnkaart omschrijving
Summer White, Sauvignon Blanc
Wijn/Spijs combinatie
Deze witte fruitige wijn is een allemansvriend. Zo lekker te drinken of bij een gerecht met vis of vlees. Veelzijdig en goed te combineren.
Druivensoort
sauvignon blanc
Jaar
2018