Slurpie Rosé

Artikelnummer
7000015007
Supersappige rosé, waar je ook weer een beetje mee moet uitkijken. Deze wijn is namelijk iets te lekker. Voorzichtig dus. Zij is gemaakt uit die stoere, rondborstige Provencedruiven: grenache en een toefje syrah. Dankzij haar alcoholpercentage van 12,5 % is het een verrukkelijke slanke slurprosé om heerlijk van te genieten. Gebotteld in klimaatondersteunend gerecycled plastic 'Multilayer pet' dus ideaal op een leuk feestje binnen of buiten!
Omschrijving
Onze Slurpies zijn gebotteld in klimaatondersteunend gerecycled plastic. Dit is een bijzondere soort genaamd 'Multilayer pet'; een door Nasa ontwikkelde milieuvriendelijk plasticsoort speciaal om te waarborgen dat de fles geen invloed heeft op de smaak van de wijn. Deze plasticsoort is veel lichter dan glas en dus aanzienlijk minder belastend voor het milieu qua transport. En... een doos Slurpie kun je gewoon laten vallen: onbreekbaar! Ideaal voor buitenevenementen, catering of andere plekken waar je een stoere no-nonsense uistraling wilt hebben en toch volle, rijke wijnen wilt schenken. Slurpie Rosé is een supersappige rosé, waar je ook weer een beetje mee moet uitkijken. Deze wijn is namelijk iets te lekker. Voorzichtig dus. Zij is gemaakt uit stoere rondborstige Provencedruiven, grenache en een toefje syrah. Dankzij haar alcoholpercentage van 12,5% is het een verrukkelijke slanke slurprosé om heerlijk van te genieten.
Uitgebreide informatie
EAN Code Doos
8720088830239
EAN code bottle
8720088830260
Alcohol percentage
13%
Allergeen sulfiet
Ja
Allergeen melkbestandsdelen
Nee
Allergeen eiwitbestandsdelen
Nee
Land
Frankrijk
Ligging wijngaard
In de achtertuin van de Provence, op de zacht glooiende heuvels tussen de rivieren de Orb en de Libron, vind je de Slurpie wijngaarden. Onze druivenstokken profiteren daar van de hoge ligging die een optimale Zuid-Franse zonexpositie garandeert. Dankzij de verkoelende zeebries uit de Middellandse Zee, rijpen de druiven langzaam en geleidelijk, zonder dat de suikergehaltes te hoog oplopen. Bovendien is het in deze streek toegestaan de druiven water te geven. Mede daardoor blijven de alcoholgehaltes gezond laag. Deze klimatologische factoren geven de Slurpwijnen hun unieke fruitige en smakelijke karakter.
Verpakkingshoeveelheid
12
Regio
Bordeaux
Wijnhuis
Volume
0.25
Wijnkaart omschrijving
Ilja Gort, Slurpie Rosé
Wijn/Spijs combinatie
Deze licht gekleurde rosé is een allemansvriend. Ze doet het uitstekend op een gezellig gedekte tafel of op een lekker terrasje met een frisse salade, een smakelijke pasta of wat kaas en olijfjes. Zelfs voor een mals stukje vlees gaat deze sappige roze vriendin niet opzij. Een zeer complete wijn.
Druivensoort
grenache noir, syrah
Jaar
2019
Druivensoort
Grenache Noir,Syrah