Oops. We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Huiswijnen zijn toegankelijke wijnen die een restaurant aanbiedt om haar gasten te voorzien in gemak en service. De wijnen zijn vaak goed door drinkbaar, maar de wijnen moeten zeker wel karakter hebben! Het is in feite het visitekaartje van de gehele wijnkaart. Gasten letten steeds meer op het verhaal achter de wijn en vinden het óók bij huiswijnen belangrijk dat een wijn bijvoorbeeld biologisch is. Daarnaast worden huiswijnen vaak gekenmerkt door een laag alcoholpercentage. 
Wil je optimaal verdienen aan een huiswijn; zorg er dan voor dat je de minimaal twee varianten hebt open staan. Met een goede bewust gekozen huiswijn kunt u namelijk de omzet verhogen. Dat blijkt uit een onderzoek uitgevoerd door het officiële wijnkwaliteitslabel Pays d’Oc IGP.
Om de huiswijn op de ideale manier te verkopen en in te kunnen zetten is het belangrijk op de huiswijnen seizoensgebonden aan te bieden. Daarom adviseren wij u om de huiswijnen minimaal twee keer per jaar te veranderen, hiermee zorg je ervoor dat de wijnen passen bij de gerechten die u serveert.